Štýlová záhrada         Štýlový interiér          Štýlové vizitky          Štýlová reklama

Oživte kúpeľňu nápaditými zrkadlami

19.02.2011 16:10

Keď sa ráno zobudíte, vaše kroky vedú do kúpeľne a jednou z prvých vecí, kam sa pozrieme je zrkadlo.  Ak nechcete, aby vaše zrkadlo bolo len také obyčajné a nudné, skúste svoju kúpeľňu  oživiť zaujímavým zrkadlom. V dnešnej dobe je ich v ponuke neskutočne veľa. Prinášame Vám niekoľko tipov ako na to.

1. Vytvorte si unikátne zrkadlo

Klasické zrkadlá majú obdĺžnikový tvar, avšak nemusíte ostať len pri klasike. Pohľad do oválneho, kruhového, alebo dokonca oblúkovitého zrkadla vám môže hneď spríjemniť ráno. Za nové zrkadlo nemusíte ani vyhadzovať peniaze. Stačí ak použijete zrkadlo zo starej skrine a dáte mu nový šat. Napríklad okraje vyzdobte mušľami, ktoré ste si nazbierali na dovolenke, kamienkami, mozaikou zo skla, alebo dlaždičiek. Iný ako tradičný obdĺžnikový tvar a kreatívna dekorácia urobia zo zrkadla nádherný doplnok vašej kúpeľne.

2. Využite inovácie

Každým rokom sa k nám dostáva čo raz viac technologických inovácií, ktoré nám zlepšujú a zľahčujú naše životy. Ak patríte medzi ľudí, ktorý si počas svojho ranného chystania radi vypočujú svoje obľúbené pesničky, alebo neustále chodíte na poslednú chvíľu, potom sú tieto zrkadlá určené práve pre vás. Máte možnosť si do nich napojiť váš MP3 prehrávač , pozerať televíziu, ktorých monitory sú nainštalované vnútri zrkadla, alebo si neustále strážiť čas, ktorý vám zrkadlá zobrazujú.

3. Zrkadlo s výhľadom

Ako lepšie uvítať ráno ako pohľadom na vašu záhradku, alebo pekné prostredie? Namontujte zrkadlo na okenný rám, alebo ho nechajte visieť zo stropu. Získate tak prirodzené denné svetlo a krásny výhľad pri umývaní zubov.

4. Urobte zo zrkadla centrum pozornosti

Umiestnite zrkadlo pozdĺž celej dĺžky vašej kúpeľne, ktoré ju tak opticky zväčší. Je to výborné riešenie v prípade, že máte tmavú kúpeľňu, v ktorej nie je veľa svetla, pretože ho bude odrážať a tak celkovo rozžiari a oživí celú miestnosť. Pred zrkadlá nainštalujte závesné svietidlá, alebo ponechajte svetlo len v stope. Aj napriek malému priestoru a nedostatku denného svetla vám zrkadlo spraví z kúpeľne atraktívny a príťažlivý priestor.

Zrkadlo by malo byť pekným doplnkom vašej kúpeľne a nie len príslušenstvo, ktoré potrebujete na to, aby ste sa upravili pred tým, ako pôjdete do práce, alebo do školy.

Zdroj: freshome

Diskusná téma: Oživte kúpeľňu nápaditými zrkadlami

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok